Advirum Evenementenvervoer

Advirum Evenementenvervoer

Indien u gasten representatief, gastvrij, veilig en efficiƫnt van een locatie naar een zakelijk evenement en terug wilt laten vervoeren is dat de specialiteit van Advirum Evenementenvervoer.

Advirum Evenementenvervoer leeft zich in uw vervoervraagstuk in en voorziet dit van een praktisch en realistisch plan van aanpak dat zich baseert op een jarenlange ervaring. Ons ultieme doel hierbij is om het verwachtingspatroon van gastbeleving te overtreffen en zo bij te dragen aan een positieve ervaring van het gehele evenement.

Ieder evenement kent zijn eigen dynamiek in de wensen van de opdrachtgever en de gasten. Om mee te kunnen bewegen met deze dynamiek is de Advirum-organisatie flexibel ingericht met een optimale bereikbaarheid rondom en tijdens het evenement. In het voortraject regisseert Advirum Evenementenvervoer zowel planning, passagiersaantallen als opstaplocaties en houdt de opdrachtgever up to date met relevante informatie.

Ruim voor aanvang van het evenement hebben ervaren Advirum medewerkers al contact met de chauffeurs. Zij begeleiden daarmee elk vertrek vanaf de opstaplocaties en coƶrdineren de voertuigen en chauffeurs bij de event locatie. Advirum verzorgt dus de hele organisatie en regie en u kunt zich volledig richten op uw gasten en uw evenement.

Wij verzorgen representatief personenvervoer tijdens:

Bedrijfsevenementen:

Vanuit alle vestigingen van uw organisatie vervoeren wij uw gasten met luxe touringcars naar de event locatie en na afloop retour.

Internationale Congressen:

Transfers of shuttles vanaf de luchthavens naar de hotels en vanaf de hotels naar de congreslocatie en site-events v.v.

Sportevenementen:

Vervoer van deelnemende teams en officials vanaf en naar luchthavens, hotels, wedstrijd venues v.v.

Met de inzet van TeamAdvirum kunnen wij ook andere vraagstukken rondom de gastvrijheid van uw gasten optimaal verzorgen.

Kijk voor uw oplossingen naar de uiteenlopende maatwerk mogelijkheden.

De kracht van Advirum Evenementenvervoer? Inleven in uw logistieke uitdaging, partnership met de opdrachtgever en liefde voor ons werk!

Stuur uw vraagstuk inzake uw evenement en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op om de aanpak te bespreken en een voorstel te verzorgen.

Voorstel aanvragen

© 2024